Η Διεθνής Διαφάνεια-Κύπρου και το ΚΕΒΕ θέλοντας να προωθήσουν τις αρχές της διαφάνειας και της ακεραιότητας στον τομέα των επιχειρήσεων συνδιοργανώνουν τον 1ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικού Ήθους στην Κύπρο.

Σκοπός του Διαγωνισμού είναι η ενθάρρυνση, η αναγνώριση και η επιβράβευση εξαιρετικής προσπάθειας που αποδεδειγμένα συμβάλει στην καταπολέμηση της διαφθοράς, στην ενδυνάμωση της διαφάνειας και της υπευθυνότητας από επιχειρήσεις και Οργανισμούς στην Κύπρο. Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας οι διοργανωτές επιδιώκουν να ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς Δημοσίου Ενδιαφέροντος να εντάξουν μέσα από δομημένες πρακτικές και συμπεριφορές τις αρχές της διαφάνειας όσο αφορά την εμπλοκή των εργαζομένων, της διεύθυνσης και των μετοχών τους στις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές τους.

Χορηγός του Διαγωνισμού είναι η PwC.

Τα βραβεία θα απονέμονται σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς που αποδεδειγμένα προωθούν και εφαρμόζουν τις αξίες για ηθική και κοινωνική δέσμευση κατά της διαφθοράς ενισχύοντας τη θετική συμβολή στην κοινωνία και στο σωστό επιχειρείν.

Με σκοπό την επεξήγηση και παρουσίαση του Διαγωνισμού, διοργανώνεται την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 και ώρα 17:00-18:00 ενημερωτική εκδήλωση στο Μέγαρο ΚΕΒΕ (Γρίβα Διγενή 38 & Δεληγιώργη 3, 1066 Λευκωσία) 7ος όροφος η οποία είναι ανοικτή σε όλες τις επιχειρήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

  • Οργανισμοί Δημοσίου Συμφέροντος (Εταιρείες που βρίσκονται στο
    Χρηματιστήριο, Τραπεζικοί Οργανισμοί, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί), συμπεριλαμβανομένων Οργανισμών Δημοσίου Δικαίου (π.χ. CYTA, ΑΗΚ, Δημόσια Πανεπιστήμια, Συμβούλια Αποχετεύσεων, Συμβούλια Υδατοπρομήθειας κ.ά.)
  • Ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι 50 άτομα
  • Ιδιωτικές επιχειρήσεις με προσωπικό πάνω από 50 άτομα.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 13η Οκτωβρίου 2017.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ Λεωφ. Γρίβα Διγενή 38 & Δελιγιώργη 3, 1066 Λευκωσία
Email: info@transparencycyprus.org Τ.Θ. 21455, 1509 Λευκωσία, Κύπρος
www.transparencycyprus.org Email: freedom@ccci.org.cy www.ccci.org.cy
Οι αιτήσεις, οι αναλυτικοί όροι και προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα:

http://transparencycyprus.org/archives/4983

Επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα και η πρόσκληση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεθνή Διαφάνεια-Κύπρου μέσω email:info@transparencycyprus.org ή στο τηλέφωνο 22025772 και στο ΚΕΒΕ στο τηλέφωνο 22889880.