Νέο κανάλι επικοινωνίας με το κοινό και τα μέλη του εγκαινιάζει το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), αποκτώντας δυναμική παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΕΒΕ προχώρησε στη δημιουργία σελίδων facebook (https://www.facebook.com/CyprusChamberCommerceIndustry), twitter (https://twitter.com/CCCI_Cyprus), youtube (https://www.youtube.com/channel/UCDkHSJtgTz4oJoiEvTOR21g), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/cyprus-chamber-of-commerce-and- industry) όπου ο επιχειρηματικός κόσμος μπορεί συνέχεια να ενημερώνεται για τις ανακοινώσεις, τις εγκυκλίους, τις αποστολές, τα σεμινάρια και τις δράσεις του Επιμελητηρίου. Μέσω αυτών των σελίδων, το ΚΕΒΕ στοχεύει στο να καταστήσει την ενημέρωση του επιχειρηματικού κοινού πιο άμεση, έγκυρη και αποδοτική. «Ακολουθώντας» αυτές τις σελίδες, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα νέα του ΚΕΒΕ από τον υπολογιστή τους, το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Επίσης, το ΚΕΒΕ εδώ και ένα χρόνο προχώρησε στη δημιουργία ενός σύγχρονου ιστότοπου (https://news.ccci.org.cy/) στο οποίο αναρτώνται όλες οι δραστηριότητες του καθώς και ενός καθημερινού newsletter το οποίο αποστέλλεται στα μέλη του.

Οι νέες αυτές πρωτοβουλίες του ΚΕΒΕ εντάσσονται στη συνεχή προσπάθεια του για άμεση ενημέρωση των μελών του για θέματα που τους ενδιαφέρουν.