Σημαντικές ευκαιρίες επιχειρηματικής δράσης και επένδυσης προσφέρει η Κύπρος στις ρωσικές επιχειρήσεις, αφού μετά την κρίση η Κύπρος έχει μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Αυτό μεταξύ άλλων ήταν το συμπέρασμα του 4ου Συνεδρίου με τίτλο «Το μέλλον των ρωσικών επιχειρήσεων στην Κύπρο, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το ΚΕΒΕ και το δικηγορικό γραφείο Χρυσαφίνης και Πολυβίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Όλοι οι Κύπριοι και ξένοι ομιλητές υπογράμμισαν τη σημασία, αλλά και τη σπουδαιότητα της Κύπρου ως Επιχειρηματικού και Επενδυτικού Κέντρου που προσφέρει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, τονίστηκε ότι η Κύπρος, μετά την κρίση, έχει μπει στο δρόμο της ανάπτυξης και ότι το γεγονός αυτό προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες επιχειρηματικής δράσης και επένδυσης.

Χαιρετισμούς στο Συνέδριο απηύθυναν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον οποίο ανέγνωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας κ. Ανδρέας Ασσιώτης, ο Πρόεδρος του Κύπρο – Ρωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Ευγένιος Ευγενίου, ο κ. Πόλυς Πολυβίου, εκ μέρους του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσαφίνης και Πολυβίου καθώς και ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο κ. Stanislav V. Osadchiy.

Στο συνέδριο, συμμετείχαν πέραν των 200 επιχειρηματιών (δικηγόροι, λογιστές, και άλλοι επαγγελματίες) και το συντονισμό είχαν η κα Στέλλα Καμμίτση εκ μέρους του Δικηγορικού Γραφείου Χρυσαφίνης και Πολυβίου και η κα Olga Boltenko, Managing Partner, Boltenko Law, Zurich.