Για έκτη χρονιά το ΚΕΒΕ και η ΙΜΗ τιμούν την επιχειρηματική αριστεία, η οποία αντικατοπτρίζεται στις ημέρες και τα έργα επιφανών επιχειρηματιών.

Οι βασικότεροι τομείς της οικονομίας – Τουρισμός, Eστίαση και Ψυχαγωγία, Εμπόριο, Ναυτιλία, Βιομηχανία, Υπηρεσίες, Ακίνητα/Κατασκευές/Ανάπτυξη Γης, Χρηματοοικονομικά και Επαγγελματικές Υπηρεσίες – αναδεικνύονται για ακόμα μια φορά μέσα από τη βράβευση επτά επιχειρηματιών-ηγετών, ενώ παράλληλα δύο στυλοβάτες του επιχειρείν τιμώνται για τη συνολική συνεισφορά τους στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Tα ΚΕΒΕ Business Leader Awards αποτελούν σημείο-σταθμό στα επιχειρηματικά δρώμενα, αφού για πέντε συνεχή έτη επιβραβεύουν επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην πρόοδο της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και της ίδιας της χώρας μας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, από τις 19.00 έως τις 22.00, στην παρουσία εκπροσώπων της αφρόκρεμας των κυπριακών επιχειρήσεων, κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων.

Κύριος Χορηγός: ΕΥ | Χρυσός Χορηγός: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου | Αργυροί Χορηγοί:  Cablenet,  Σκλαβενίτης και Zivana Loel | Corporate Airline Partner: Qatar Airways | Χορηγός Επικοινωνίας: ΙΝΒusiness