Πραγματοποιείται το Σάββατο 12.12.2015, στο Mέγαρο ΚΕΒΕ στη Λευκωσία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Κτηματομεσιτών Επιχειρηματιών Κύπρου (ΣΚΕΚ).

Κατά το τυπικό μέρος, που θα αρχίσει στις 9.30 το πρωί και θα συμμετάσχουν τα μέλη του Συνδέσμου, θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για διάφορα σοβαρά θέματα/προβλήματα που απασχολούν το Σύνδεσμο.

• Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εγγεγραμμένοι κτηματομεσίτες στο τομέα των ακινήτων.
• Ενέργειες του Συνδέσμου κατά το έτος 2015 και
• Εισηγήσεις για πάταξη της κτηματομεσιτικής πειρατείας .

Στο επίσημο μέρος της Γενικής Συνέλευσης που θα αρχίσει στις 12.00 το μεσημέρι, θα χαιρετήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Ομήρου δια του εκπροσώπου του κ. Xρίστου Σενέκη, o Υπουργός Εσωτερικών κoς Σωκράτης Χάσικος, και ο κ. Φειδίας Πηλείδης πρόεδρος του ΚΕΒΕ δια του εκπροσώπου του, κ. Γιώργου Δημητρίου Αντιπροέδρου του Τμήματος Υπηρεσιών του ΚΕΒΕ.

Ομιλία θα εκφωνήσει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κτηματομεσιτών κ.Μαρίνος Κυναιγείρου στην οποία θα αναπτύξει την πολιτική του Συνδέσμου Κτηματομεσιτών Κύπρου για διάφορα θέματα και θα κάνει εισηγήσεις για αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και ειδικότερα στο κλάδο των κτηματομεσιτών.

Στη Γενική Συνέλευση δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν βουλευτές, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, Πρόεδροι Συνδέσμων και άλλοι.