Αλλαγές στις κυρώσεις στο Ιράν; Τι εξυπακούεται για τις επιχειρήσεις
(Changes on Sanctions to Iran; what it means for business)

Το Κύπρο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο το οποίο ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ διοργανώνει Επιχειρηματικό Δείπνο με θέμα « Αλλαγές στις Κυρώσεις στο Ιράν» τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016. Κύριοι ομιλητές θα είναι η Αμερικανίδα Πρέσβειρα στην Κύπρο κα. Kathleen Doherty και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λακκοτρύπης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η Αμερικανική θέση σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο Ιράν. Επιπρόσθετα, θα εξηγηθεί στους παρευρισκόμενους τι πρέπει να λαμβάνουν υπόψη στις επιχειρηματικές τους συναλλαγές με το Ιράν ούτως ώστε να αποφευχθούν πιθανές κυρώσεις από την Αμερική που θα μπορούσαν να προκύψουν λόγο άγνοιας στους πιθανούς περιορισμούς που εξακολουθούν να υφίστανται.

Επίσης, θα συζητηθούν θέματα όπως ο ρόλος της Κύπρου στην ανοικοδόμηση του Ιράν, οι προοπτικές για Κύπριους και μη που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο Ιράν, η διαδικασία σε ότι αφορά τις τραπεζικές συναλλαγές με το Ιράν καθώς και ο ρόλος των Αμερικανικών πολυεθνικών στην όλη διαδικασία.

Χορηγοί του επιχειρηματικού δείπνου είναι οι Logicom, Ernst and Young Cyprus και η PwC Cyprus.

Το Επιχειρηματικό Δείπνο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016 στο Occhio Restaurant στη Λευκωσία στις 19.30. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €50 το άτομο. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ΚΕΒΕ στο τηλέφωνο 22889830.