Ο Υπουργός Μεταφορών , Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριος Δημητριάδης επισκέφθηκε τα γραφεία του Επιμελητηρίου Λάρνακας, όπου παρακάθισε σε συνεδρία του Δ.Σ του ΕΒΕ Λάρνακας. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Όθωνας Θεοδούλου, καλωσόρισε τον κ. Δημητριάδη, ευχόμενος την καλύτερη δυνατή συνεργασία με το Υπουργείο, όπου σημαντικά τοπικά θέματα αποτελούν και αρμοδιότητα του.

Ο κ. Δημητριάδης υποσχέθηκε κάθε συνεργασία, ενώ θα πράξει το παν δυνατόν για την πραγματοποίηση δρομολογούμενων τοπικών έργων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συζητήθηκε το θέμα του ενιαίου έργου Λιμανιού – Μαρίνας, Δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας (3η – 4η φάση), προσφοροδότηση κυματοθραυστών Ορόκλινης – Περβολιών , η μελέτη χρήσεων του Αεροδρομίου Λάρνακας, Κέντρου Ενάλιας Αρχαιολογίας, Λεωφόρος Παναγούλη (Β΄Φάση) τα έργα ανάπλασης του Αλιευτικού Καταφυγίου (Ψαρολίμανο), επιδιόρθωση του οδικού δικτύου της Λάρνακας κ.α.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας κ. Όθωνας Θεοδούλου σε τοποθέτηση του, στάθηκε ιδιαίτερα στην επίσπευση διαδικασιών για το ενιαίο έργο Λιμανιού – Μαρίνας, τον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, όπως και στην αξιοποίηση του παλαιού Αεροδρομίου Λάρνακας, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει τη σημασία της πραγματοποίησης έργων όπως το Κέντρο Ενάλιας Αρχαιολογίας, Λεωφόρος Παναγούλη (Β΄Φάση), την ανάπλαση του Αλιευτικού Καταφυγίου και την επιδιόρθωση του οδικού δικτύου Λάρνακας.

Στη συνεδρία παρακάθισε επίσης εκτός από τον Υπουργό Μεταφορών, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Α. Λουρουτζιάτης ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για το θέμα των τοπικών έργων τα οποία περιλαμβάνονται στα διαρθρωτικά ταμεία, όπως και για άλλα θέματα που αφορούν τον Δήμο Λάρνακας .