Στα πλαίσια του προγράμματος «Διπλωματία των Πόλεων» αποστολή του Δήμου Ιωαννίνων θα επισκεφτεί τη Λευκωσία με σκοπό την ενίσχυση των πολιτιστικών, τουριστικών και εμπορικών δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Βασικός στόχος της επίσκεψης, είναι η παρουσίαση του προορισμού «Ιωάννινα-Ήπειρος» και του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής στην Κυπριακή αγορά, με στόχο την ανάπτυξη δεσμών με την τουριστική και επιχειρηματική κοινότητα και την καλλιέργεια συνεργιών για κοινή οικονομική και κοινωνική άνθηση.

Η αποστολή θα έχει οδοιπορικό στην Κύπρο κατά το διάστημα 13-15 Νοεμβρίου 2017 αλλά και Κεντρική Εκδήλωση Παρουσίασης στη Λευκωσία, στις 14/11/17.

Παράλληλα, στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017 προγραμματίζονται ατομικές συναντήσεις κυπρίων Επιχειρηματιών με μέλη της αντιπροσωπείας, προκειμένου να διερευνηθούν ευκαιρίες συνεργασίας σε επιχειρηματικό αλλά και τουριστικό επίπεδο.

Στα ίδια πλαίσια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ηγεσία του ΚΕΒΕ και του Κύπρο-Ελλαδικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου αντιπροσωπείας της αποστολής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Ηπείρου, το Δήμαρχο Ιωαννίνων και άλλα ανώτατα στελέχη κατά την οποία θα δοθεί η ευκαιρία για συζήτηση θεμάτων που έχουν στόχο την περαιτέρω προώθηση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και των Περιφερειών της Ηπείρου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Υπηρεσιών και Εμπορίου του ΚΕΒΕ τηλ. 22 889760.