Την πρώτη εκδήλωση με τίτλο «Γαστρονομική Δημιουργία με Χαλλούμι» διοργάνωσαν το ΕΒΕ Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με το ΑΞΙΚ, τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Τυροκόμων και τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου. Με τη συγκεκριμένη διοργάνωση ουσιαστικά ανακοινώθηκε η έναρξη και θεσμοθέτηση της συνεργασίας μεταξύ των υπό αναφορά Φορέων. Όπως υπογράμμισε και στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρνακας κ. Σταύρος Σταύρου, «αυτή και μόνο η συμμετοχή των εμπλεκομένων οργανισμών αποδεικνύει το εύρος και τη σημαντικότητα του υπό αναφορά προϊόντος σε διάφορους τομείς της οικονομίας, και δει στη βιομηχανία, στο εμπόριο, στον τουρισμό και στη ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία».

Περισσότερα