Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 250 προσώπων πραγματοποιήθηκε το Επίσημο Δείπνο του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας, που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ.

Σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας κ. Ιωσήφ Ιωσήφ αναφέρθηκε στις πρόσφατες δραστηριότητες του Συνδέσμου καθώς και για τα νέα σχέδια του το 2018.

Ταυτόχρονα, ο κ. Ιωσήφ απέμεινε εκ μέρους του Συνδέσμου, τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για τη συμβολή του στην ανάπτυξη των οικονομικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας.

Ο κ. Αναστασιάδης ευχαρίστησε το Σύνδεσμο για την τιμή που του έκανε και ανάφερε ότι η Κύπρος θα συνεχίσει και θα διευρύνει την οικονομική συνεργασία της με την Ελλάδα. Ακόμα, είπε ότι οι σχέσεις της Κύπρου με την Ελλάδα θα επεκταθούν ακόμα πιο πολύ σε όλους ανεξαίρετα τους τομείς.

Στην ίδια εκδήλωση και στα πλαίσια του ετήσιου θεσμού βράβευσης Εταιρειών – μελών του για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο χωρών, ο Σύνδεσμος βράβευσε τον κυπριακό Όμιλο Ιακωβίδη και την Ελλαδική Εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου. Το βραβείο στον Όμιλο Ιακωβίδη απένειμε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χρ. Αγκαστινιώτης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου. Το βραβείο στην ΟΠΑΠ Κύπρου απένειμε ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα.