Πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017 συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΕΒΕ και του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου-Ινδίας με αντιπροσωπεία του ASSOCHAM (Associated Chambers of Commerce and Industry of India) που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο υπό την ηγεσία του Προέδρου του κ. Sandeep Jajodia.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την επίσκεψη στην Κύπρο του κ. Jajodia, ως συνέχεια των επαφών που είχε το ΚΕΒΕ με την Ένωση Επιμελητηρίων της Ινδίας στα πλαίσια της Επιχειρηματικής Αποστολής που διοργανώθηκε στην Ινδία με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Απρίλιο του 2017. Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές επανεκκίνησης των διμερών επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων μετά και την υπογραφή της ανανεωμένης Συμφωνίας Αποφυγής Διπλής Φορολογίας αλλά και τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Ινδία.

Παράλληλα, αναδείχθηκαν διάφοροι τομείς στους οποίους θεωρείται ότι υπάρχουν μεγάλες προοπτικές συνεργασίας όπως τα φαρμακευτικά προϊόντα, ο ιατρικός τουρισμός, η πληροφορική, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ναυτιλία, τα επενδυτικά ταμεία, η εκπαίδευση, οι νεοφυείς επιχειρήσεις και η κινηματογραφική βιομηχανία.

Το ΚΕΒΕ και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ινδίας διαβίβασαν στον Πρόεδρο κ. Jajodia την επιθυμία και την ετοιμότητά τους να φιλοξενήσουν Επιχειρηματική Αποστολή από την Ινδία εντός του 2018, με στόχο τα διεξαγωγή κατ’ ιδίαν επιχειρηματικών συναντήσεων με κυπριακές επιχειρήσεις.