Στις 25-26 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η 1η Έκθεση Franchise στην Κύπρο από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ).

Με τον τίτλο » 1st Mediterranean Franchise Fair», το ΕΒΕΛ προσδοκά να προωθήσει το θεσμό των franchise επιχειρήσεων και να παρουσιάσει στον εμπορικό κόσμο της χώρας μας όλα τα δεδομένα που αφορούν το σύγχρονο franchise.

Στην Έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος με περίπτερα επιχειρήσεις franchise, ενώ ξένοι και Κύπριοι ειδικοί του τομέα θα μιλήσουν για το θεσμό του franchise, για το νομικό πλαίσιο που υπάρχει διεθνώς και στη χώρα μας, για τις τάσεις του franchise και να δώσουν πρακτικές συμβουλές σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα αυτό.

Η Έκθεση θα έχει περιφερειακό χαρακτήρα γι’ αυτό και έχουν προκληθεί και έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και αλυσίδες εταιρειών από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τον Καναδά και τη Μέση Ανατολή.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Στέλιος Αναστασιάδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νέα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και πρόσθεσε ότι αυτή η περιφερειακή Έκθεση μπορεί να καταστεί θεσμός, αναδεικνύοντας την Κύπρο ως χώρα εξειδικευμένων εκθέσεων που ενδιαφέρουν πραγματικά τον επιχειρηματικό κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες ή εκθέτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ΕΒΕΛ, στο τηλ. 22889600 ή να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας της έκθεσης: http://www.medfranchisecyprus.com/