Το ΚΕΒΕ στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και της συνεχούς προσπάθειας του για ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς τα μέλη του, είτε αυτά αφορούν Αυτοεργοδοτούμενους, Start-Ups, οικογενειακές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διοργανώνει σεμινάριο με το πιο πάνω θέμα: “Βασικές Αρχές ΦΠΑ, υποχρεώσεις, συμμόρφωση Αυτοεργοδοτουμένων Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και Start Ups.”

Τo σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00 μμ στο οίκημα του ΚΕΒΕ, Λεωφ. Γρίβα Διγενή 38 & Δεληγιώργη 3 στη Λευκωσία.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες και να επεξηγήσει τις βασικές αρχές που αφορούν το ΦΠΑ, τις βασικές υποχρεώσεις και συμμόρφωση της κάθε υφιστάμενης επιχείρησης, κάθε αυτοεργοδοτούμενου, της κάθε νεοφυούς επιχείρησης (start-up), όπως επίσης και της κάθε οικογενειακής και Μικρομεσαίας επιχείρησης.

Τι πρέπει να γνωρίζετε και να προσέχετε όσο αφορά το ΦΠΑ, είτε ως αυτοεργοδοτούμενοι, είτε ως νέοι και υφιστάμενοι επιχειρηματίες.
Γνωρίζοντας τις βασικές αρχές όπως επίσης και τις βασικές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας γλυτώσει όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα.
Μάθετε πώς να επωφεληθείτε από φορολογικές επιβαρύνσεις που σας έχουν επιβληθεί και πως μπορείτε να ρυθμίσετε τις οφειλές σας, είτε με κάποιο διακανονισμό, είτε μέσω κάποιου σχεδίου ληξιπρόθεσμων οφειλών
Μάθετε απλές διαδικασίες για επιστροφή Φ.Π.Α. από χώρες Κράτη Μέλη του εξωτερικού, για δαπάνες που έχετε διενεργήσει για τους σκοπούς της επιχείρησής σας.

Ομιλητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κ. Χάρης Χαραλάμπους, Υπεύθυνος Συνέταιρος, Τμήματος ΦΠΑ KPMG.

Με το πέρας των παρουσιάσεων θα απαντηθούν ερωτήσεις των συμμετεχόντων και θα δοθεί χρόνος για συζήτηση.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του ΚΕΒΕ:

http://www.ccci.org.cy/wp-content/uploads/2018/05/circ2170.pdf ή να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Υπηρεσιών και Εμπορίου στο τηλ. 22889890.