Ο Κύπρο-Αμερικάνικος Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (AmCham Cyprus) που ανήκει στη δύναμη του ΚΕΒΕ, ανακοινώνει τη σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο εκλέχθηκε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 25 Μαΐου 2017:

Πρόεδρος Χάρης Κακουλλής KPMG Ltd
Αντιπρόεδρος Μάριος Καπίρης IBM Cyprus
Επ. Ταμίας Στέλιος Δημητρίου Ernst and Young Ltd

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι: Άρης Αναστασιάδης (ΑBS Ltd), Κρίς Χριστοδούλου (CTC Group), Δημοσθένης Μαυρέλλης (Chr. Demetriades LLC), Αχιλλέας Δημητριάδης (L. Demetriades Law), Γιώργος Φλούρος (NCR), Γιώργος Γεωργίου (Logicom), Αντώνης Καρπασίτης (Metlife Ltd), Σάββας Κλείτου (Baker Tilly Klitou Ltd), Roddy Κυριακίδης (Thelma Kyriakides Law), Κωνσταντίνος Λεοντίου (Abacus Ltd), Μάριος Κοσμά (K. Treppides Ltd), Νικόλας Φιλίππου (Noricum), Αντώνης Σκούλλος (Oracle Ltd), Στέλιος Βιολάρης (PwC Ltd), Σταύρος Σπανός (Hyperion).

Ο Σύνδεσμος αριθμεί σήμερα 60 μέλη και απαρτίζεται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, όπως οι τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών, οι ελεγκτικές και νομικές υπηρεσίες αλλά και η παραγωγή και διανομή.

Η δράση του AmCham στηρίζεται από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Κύπρο, καθώς και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού με απώτερο σκοπό την προώθηση, επέκταση και ενθάρρυνση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

“Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αποτελούμε βασικό πυλώνα στήριξης και περεταίρω ενδυνάμωσης των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ Κύπρου και ΗΠΑ, πάντα με την αγαστή συνεργασία και στήριξη της Αμερικάνικης Πρεσβείας και της Κυπριακής Πολιτείας”, είπε ο νέος Πρόεδρος, κ. Χάρης Κακουλλής.

Ο νέος Πρόεδρος και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν τα μέλη για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και το απερχόμενο Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον τέως Πρόεδρο κ. Γιώργο Φλούρο για το αξιόλογο έργο που επιτέλεσαν.

Με την ευκαιρία καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Σύνδεσμο όπως επικοινωνήσουν με τον AmCham (Λία Ριρή, email: info@amchamcyprus.com.cy τηλ: 22 889718).