Ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου-Ελλάδας, σας πληροφορεί ότι ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, θα οργανώσει επιχειρηματική αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια της αποστολής έχουν προγραμματιστεί τα εξής :
– Δευτέρα και Τρίτη 11 και 12 Σεπτεμβρίου :
Συναντήσεις με το Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης και τα ΔΣ του ΕΒΕ Θεσσαλονίκης, του ΕΒΕ Αθηνών, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. (Αναλυτικά οι ώρες των συναντήσεων θα ανακοινωθούν σύντομα).

– Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 το απόγευμα :
Οργάνωση ειδικής εκδήλωσης για προβολή της κυπριακής οικονομίας στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση θα γίνει σε αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Τα θέματα που θα καλύψει η εκδήλωση είναι:
 Κυπριακή οικονομία και προοπτικές.
 Επιχειρηματική συνεργασία Κύπρου-Ελλάδας.
 Ευκαιρίες επενδύσεων για ελλαδικές επιχειρήσεις στην Κύπρο.
 Νομικό και φορολογικό πλαίσιο Κύπρου.

Για την οργάνωση της αποστολής και την εκδήλωση έχουν ήδη ενημερωθεί το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού καθώς και οι Πρεσβείες των δύο χωρών.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται, είτε για συμμετοχή στην αποστολή, είτε για να προτείνουν ομιλητές για την εκδήλωση, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι τις 25 Αυγούστου με τη Γραμματεία του Συνδέσμου στο ΚΕΒΕ (κα Λία Ριρή, τηλ 22889720).