Συνάντηση της ηγεσίας του ΚΕΒΕ με αντιπροσωπεία της αποστολής της Λευκορωσίας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Oleg Kravchenko πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Στη συνάντηση αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα με στόχο και σκοπό την περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και της Λευκορωσίας. Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, των υπηρεσιών, των επενδύσεων, της τεχνολογίας και των νεοφυών επιχειρήσεων. Επίσης, συζητήθηκαν τρόποι για ενίσχυση της συνεργασίας του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Επιμελητηρίου της Λευκορωσίας.

Στη συνάντηση τονίστηκε η άρρηκτη επιχειρηματική και φιλική σχέση μεταξύ των δύο χωρών. Το ΚΕΒΕ προγραμματίζει επιχειρηματική αποστολή και σεμινάριο στη Λευκορωσία τον Ιούνιο του 2018 για προώθηση και ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρέσβης της Λευκορωσίας κ. Vladimir Voronkovich και η αναπληρώτρια επικεφαλής του Τμήματος Ευρωπαϊκών θεμάτων του υπουργείου εξωτερικών κα.Elena Shpakova.